Over ons

Annemarie Luchtenburg en Marije Stofregen vormen samen Congress & Event Services. Beiden hebben hun roots in Rotterdam en beschikken over jarenlange ervaring in het organiseren van (inter) nationale congressen en evenementen. Dit resulteert in vakkennis en bovendien hebben zij een waardevol netwerk opgebouwd van leveranciers en partners. Daarnaast onderscheiden Annemarie en Marije zich door hun gemeenschappelijke kenmerkende eigenschappen: deskundig, pragmatisch, stressbestendig, flexibel, “hands-on” en efficiënt.

 

Annemarie Luchtenburg werkt sinds 2000 in het Erasmus MC. Daar heeft zij op verschillende afdelingen gewerkt als transplantatie en donatiecoördinator, voorlichter en als onderzoekcoördinator. Daarnaast heeft ze met haar organisatiebureau Anntertainment verschillende grote internationale congressen georganiseerd meestal voor opdrachtgevers uit het Erasmus Medisch Centrum of de Erasmus Universiteit. Door deze combinatie van banen en jarenlange ervaring als deelnemer van congressen/symposia e.d. voelt zij feilloos aan wat de behoeftes zijn van deelnemers.

 

Marije Stofregen heeft 12 jaar bij het Erasmus MC-Congresbureau gewerkt als conference manager. Hierbij was zij verantwoordelijk voor de organisatie van talloze (inter) nationale wetenschappelijke / medische congressen. Dit proces begint vaak bij het “bid” (je als stad of locatie kandidaat stellen) en eindigt in de daadwerkelijke uitvoering van het congres en omvat alle aspecten van de organisatie die daar tussen zitten. Hierbij lagen de deelnemers aantallen tussen de 80 en 7000 met congresbegrotingen van 5000 tot 800.000 euro. Daarnaast organiseerde zij in samenwerking met de Raad van Bestuur de Erasmus MC Corporate events.