Over ons

Annemarie Luchtenburg en Marije Stofregen vormen samen Congress & Event Services. Beiden hebben hun roots in Rotterdam en beschikken over jarenlange ervaring in het organiseren van (inter) nationale congressen en evenementen. Dit resulteert in vakkennis en bovendien hebben zij een waardevol netwerk opgebouwd van leveranciers en partners. Daarnaast onderscheiden Annemarie en Marije zich door hun gemeenschappelijke kenmerkende eigenschappen: deskundig, pragmatisch, stressbestendig, flexibel, “hands-on” en efficiënt.

Annemarie Luchtenburg heeft met haar achtergrond in management en organisatie jarenlange ervaring met het organiseren van grote internationale congressen. In 2011 is ze begonnen met haar eigen organisatiebureau AnnTertainment. Waarmee ze meestal voor opdrachtgevers uit (o.a. het Erasmus MC, de Erasmus Universiteit) verantwoordelijk was voor de organisatie van diverse internationale congressen, lustrumfeesten, symposia, oraties, promoties en andere groepsbijeenkomsten. Naast haar passie voor het ondernemerschap is ze ook een ware teamplayer die in dienstverband met veel plezier al sinds 2000 werkt op universitair terrein op verschillende afdelingen als coördinator, voorlichter en onderzoeker. Door haar brede ervaring voelt zij feilloos aan wat de behoeftes zijn van haar opdrachtgevers en deelnemers.

Marije Stofregen is een bevlogen ondernemer en past haar strategisch denken toe bij alle aspecten van het netwerken en organiseren van congressen en evenementen. Zij heeft voordat ze haar krachten in een eigen onderneming onderbracht reeds 12 jaar bij het Erasmus MC-Congresbureau gewerkt als Senior Conference manager. Hierbij was zij verantwoordelijk voor de organisatie van talloze (inter) nationale wetenschappelijke / medische congressen. Dit proces begint vaak bij het “bid” (je als stad of locatie kandidaat stellen) en eindigt in de daadwerkelijke uitvoering van het congres en omvat alle aspecten van de organisatie die daar tussen zitten. Daarnaast organiseerde zij in samenwerking met de Raad van Bestuur de Erasmus MC Corporate events.